Stichting Het Witte Bos

Het FAS-project wordt steeds groter. Om alles in goede banen te kunnen leiden, is Stichting Het Witte Bos opgericht. Deze stichting heeft als doel om projecten op te zetten rondom onderbelichte maatschappelijk kwesties.

Het FAS-project ontstond naar aanleiding van een fotoreportage van fotograaf Allard de Witte. Het eerste idee was om de serie uit te breiden tot een boek. Ondertussen omvat het projectplan veel meer onderdelen. Onder meer een uitgebreide website, serie exposities, participatieproject en en bewustwordingscampagne. Het project groeide zoveel, dat het te groot werd om door slechts twee personen te worden uitgevoerd.

Binnenkort stellen we hier de bestuursleden voor

Om dit project en toekomstige soortgelijke projecten rondom andere onderwerpen in goede banen te kunnen leiden, hebben de initiatiefnemers van het FAS-project daarom Stichting Het Witte Bos opgericht. Voor de inhoud van het project verandert er niets. We hopen alleen de uitvoering nóg professioneler te kunnen laten verlopen. Stichting Het Witte Bos heeft als doel om projecten op te zetten rondom onderbelichte maatschappelijk kwesties. Op die manier wil de stichting het publiek informeren, inspireren en bewustmaken. Binnenkort stellen we de bestuursleden hier voor.

X