Het team

Blauw golfje onder logo FAS-project
Decoratie afbeelding van Allard de Witte, de directeur van Stichting Het Witte Bos

ALLARD DE WITTE

Projectleider
heeft een aantal jaar als projectleider gewerkt voordat hij fotograaf werd. Zijn foto’s zijn in binnen- en buitenlandse tijdschriften gepubliceerd, op vele plaatsen geëxposeerd en meerdere malen in de prijzen gevallen. Binnen Het Witte Bos houdt hij zich bezig met de algemene coördinatie, organisatie en conceptontwikkeling.

FAS Projectcoördinator Luke Schut

Luke Schut

Projectleider FAS-project
onderstreept het belang van een goede start voor ieder kind in alles wat zij doet. Bij Het Witte Bos coördineert ze het maatjesproject en is ze verantwoordelijk voor de gastcolleges over Foetaal Alcohol Syndroom. Door goed in te spelen op de behoeften van de kinderen, ouders en maatjes probeert ze de FAS-community te blijven versterken. Toekomstige professionals worden tijdens de gastcolleges voorgelicht over FAS door de verhalen te vertellen van kinderen en hun ouders.

Foto bibi bij pagina 'wie zijn wij

Bibi Heurter

Stagiaire
wilt graag kinderen en jongeren ondersteunen waar dit nodig is. Op zo'n manier dat de ander zich veilig en gehoord voelt. Bij het Witte Bos assisteert zij bij verschillende werkzaamheden, waaronder het organiseren van voorlichtingen en het maatjesproject. Hierbij wil zij vooral haar creativiteit inzetten.

Het bestuur

Blauw golfje onder logo FAS-project
Decoratie afbeelding van bestuurslid Jacobine Geel

Jacobine Geel

Voorzitter
Is theologe, presentatrice en columniste. Elke maandag is zij te zien als presentator van het NCRV-programma Schepper&Co. Jacobine is tevens voorzitter College voor Rechten van de Mens.

Decoratie afbeelding van bestuurslid Vincent de Schepper

VINCENT DE SCHEPPER

Penningmeester
Is huisarts en zorgondernemer. Vincent is directeur van waarneembemiddeling.nl dat huisartsen ondersteunt bij alle facetten van hun bedrijfsvoering.

Decoratie afbeelding van Bestuurslid Bas van Beek

BAS VAN BEEK

Algemeen bestuurslid
Is specialist in beeld, beeldredactie en management. Bas is algemeen directeur van Hollandse Hoogte, een full-service fotobureau dat zowel Nederlandse topfotografen als prestigieuze internationale agentschappen vertegenwoordigt.

Deskundigenraad

Blauw golfje onder logo FAS-project

De FAS-deskundigenraad is het klankbord van ons project. Zij toetsen onze plannen en we zoeken naar verbinding met andere initiatieven in het maatschappelijke veld. Leden bestaan uit pleegouders, GZ-psychologen, professionals en andere ervaringsdeskundigen. In de FAS-deskundigenraad wordt elke doelgroep voor wie ons inzetten gerepresenteerd door minstens één lid.

Lisa Otterspoor: Pleegmoeder van een kind met FASD

Roland de Jong: Adoptievader van een kind met FASD

Gabré Witteveen: GZ-Psycholoog FAS-poli

Jan de Vries: GZ-psycholoog (behandelaar) / Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd, Orthopedagoog-generalist

Natasja Wiersema: Gedragswetenschapper / pleegouder

Dora Woudwijk: Maatje van een kind met FASD / Jeugdzorgmedewerker 

Jolijn Brandsma: Maatje van een kind met FASD / Zorghulpverlener 

Richard Derksen: Volwassene met FAS

Daan Sartorius: Onderzoeker bij Trimbos Alcohol Instituut

Blauw golfje onder logo FAS-project
X