Dank, dank, dank!

Deze week komt na meer dan twee jaar keihard werken een einde aan het eerste deel van het FAS-project. Er is ontzettend veel bereikt, maar nog lang niet genoeg. Daarom zijn we hard bezig met plannen maken om nog even door te gaan. Daarover snel meer.

Het boek FAS-kinderen is een kroon op het project, maar we zouden ook een boek kunnen schrijven over alle bijzondere ontmoetingen die we de afgelopen jaren hadden. We zijn ten eerste ontzettend dankbaar voor alle kinderen die zich hebben ingezet om FAS een gezicht te geven. Jullie zijn toppers en wij zijn trots dat we met jullie hebben mogen werken!

Voor alle ouders: met jullie onvoorstelbare geduld en eindeloze liefde hebben jullie ons diep geraakt. En alle partners die zich aan het FAS-project hebben verbonden. Dank, dank, dank! Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om dit mega-project mogelijk te maken.

Maar tussen al die bijzonder mensen is er één die de hoofdprijs verdient: Roos Haasse. Wij zijn twee jaar aan het werk met dit onderwerp, maar Roos is al ZESTIEN jaar lang dag en nacht aan het strijden om FAS op de agenda te krijgen. Haar doorzettingsvermogen is onvoorstelbaar. Roos inspireerde ons om met FAS aan de slag te gaan en zonder haar was er nooit een FAS-project geweest.

Roos-Haasse1

Roos strijdt door, al worden er nog zoveel deuren voor haar neus dichtgesmeten en lijkt het of nooit iemand luistert. Weet dat wij wel naar je hebben geluisterd Roos. En samen zorgen we dat nog veel meer mensen gaan luisteren!

X