Kimberley en pony Anton

Kimberley is gek op dieren. Ze houdt van paarden, honden, katten en konijnen. Maar echt verliefd is ze op Pony Anton. Deze hele maand is de foto-expositie met foto’s van Kimberley én pony Anton te zien op haar school.

Sinds een jaar gaat Kimberley naar De Isselborgh in Doetinchem. Het gaat goed op school, vooral taal en knutselen vindt ze leuk. Op haar laatste rapport had Kimberley zelfs een 9 voor taal en 8 voor leesmotivatie. Structuur en rust zijn heel belangrijk voor haar, daardoor raakt ze minder snel overprikkeld.

Net als andere kinderen met FAS heeft ze veel moeite met rekenen. Op haar vorige school liep ze vaak weg of maakte ze ruzie met andere kinderen. Dat kwam omdat andere kinderen haar niet altijd begrepen. Het is voor Kimberley namelijk soms moeilijk om zich in andere kinderen te verplaatsen. Op De Isselborgh is ze helemaal op haar plek.

Deze hele maand is de foto-expositie met foto’s van Kimberley én pony Anton te zien op haar school

En pony Anton? Zo vaak mogelijk gaat ze naar hem toe om hem te borstelen. Soms mag ze ook een rondje op hem rijden. Vorig jaar zomer is ze op kamp geweest waar ze iedere avond paardrijles kreeg. Thuis zorgt ze goed voor haar lievelingskonijn Vlekje. Later als ze groot is wil ze heel graag iets gaan doen met dieren.

X