GEZOCHT: (jong)volwassenen met FAS

Ben jij net als Tineke op de foto meerderjarig en heb jij FAS? Wil je al jarenlang je verhaal op papier zetten? En alle dingen die je mee maakt eens op rijtje krijgen? Voor jezelf natuurlijk, zodat je het niet vergeet, maar ook om het aan anderen te laten lezen zodat ze beter begrijpen wat jij hebt? En kun je bij het schrijven wel een beetje hulp gebruiken? Dan kunnen wij wat voor je betekenen!

Wij hebben de afgelopen jaren het FAS-project georganiseerd. Daarmee hebben we al heel veel aandacht gevraagd voor FAS. Dat ging vooral om kinderen. Nu willen we ook graag volwassenen met FAS betrekken bij dit project. Voor de meeste volwassenen met FAS is het lastig om zich lang te concentreren. Het maken van een lang verhaal is natuurlijk heel leuk maar ook vermoeiend. Dus hebben we een nieuw project opgezet om jou te helpen bij het schrijven van jouw verhaal.

Wil je al jarenlang je verhaal op papier zetten? Wij kunnen je daarbij helpen!

Wij gaan op zoek naar een schrijver, journalist of dichter die gedurende een jaar jouw maatje is. Samen gaan jullie aan de slag. De schrijver doet het werk en jij vertelt en denkt mee. Uiteindelijk komen de verhalen in een boek. Er zijn verschillende momenten dat jullie elkaar ontmoeten. En gedurende het project ga je ook andere volwassenen met FAS ontmoeten zodat je ervaringen kunnen uitwisselen. Er zijn geen kosten aan verbonden en je onkosten worden vergoed. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Wil je meer informatie? Rianne helpt ons bij dit project. Je kan haar mailen of bellen op 020-2212960

Dit project is inmiddels afgerond. Zie hier het resultaat!

X