Het boek is er!

Ja hoor, hij is er! We zijn ontzettend trots op ons boek FAS-kinderen, een prachtig bladerboek met veel foto’s en persoonlijke verhalen. Wat je kunt verwachten? In drie lange fotoseries leren we de kinderen Mila, Isiah en Alex kennen. We zien ze in hun dagelijks leven en ervaren wat het voor hun betekent om het FAS te hebben. Door het boek heen schetsen korte, persoonlijke verhalen situaties die sprekend zijn voor kinderen met FAS en hun ouders.

Daarnaast beantwoorden drie deskundigen de meest gestelde vragen over het onderwerp. Bijvoorbeeld hoeveel alcohol tijdens de zwangerschap is nou precies schadelijk is? Mag je wel drinken in de eerste maand van de zwangerschap? Hoe vaak komt FAS voor? En waarom is alcohol eigenlijk zo schadelijk voor de foetus?

Het voorwoord is geschreven door Rutger Jan van der Gaag, voorzitter van artsenfederatie KNMG. Hersenonderzoeker Dick Swaab schreef een inleiding op het onderwerp. FAS-kinderen is verkrijgbaar via de boekhandel en natuurlijk ook online te bestellen.

X