E-les in de maak

In hun enthousiasme over het FAS-project, kwam het Expertisecentrum van landelijke jeugdzorginstelling de William Schrikker Groep met het initiatief een E-les te ontwikkelen over FAS.

We willen uiteraard dat de positieve effecten van het FAS-project maximaal zijn. Daarom betrekken we ook zoveel mogelijk zorginstellingen bij de uitvoering van het project. Het FAS-project steunen kan op verschillende manieren. Door boeken af te nemen voor medewerkers bijvoorbeeld, of door de foto-expositie tentoon te stellen. Meerdere zorginstellingen hebben ondertussen toegezegd dit te gaan doen. Maar bijdragen kan ook door samen te gaan werken.

Het Expertisecentrum van landelijke jeugdzorginstelling de William Schrikker Groep pakt het nóg grondiger aan. In hun enthousiasme over het onderwerp hadden ze al toegezegd een groot aantal boeken af te nemen en de foto’s te exposeren op hun prachtige nieuwe locatie. Maar ze wilden meer. Daarom namen ze het initiatief om samen met het FAS-project een E-les over FAS te ontwikkelen. Medewerkers van alle jeugdzorginstellingen kunnen deze les volgen als onderdeel van hun verplichte bijscholing.

Meerdere zorginstellingen hebben ondertussen toegezegd samen te willen werken

Zoveel eigen initiatief kunnen wij alleen maar toejuichen. Wilt u zelf of met uw organisatie ook een bijdrage leveren aan het FAS-project, op wat voor manier dan ook? Neem contact met ons op!

X