De eerste FAS-expo bij Grolsch!

Een bierbrouwerij en FAS? Een gekke combo of een grote mijlpaal? Het was een bijzonder moment voor de bekendheid van FAS.

Het gebeurt niet elke dag dat we ons bevinden op een plek die bier ademt. Voor de gelegenheid van de première van de documentaire ‘Een stil Drama’ waren we aanwezig met onze FAS-expo. Wat deze middag zo speciaal maakt is niet alleen de locatie, maar vooral de aandacht van Grolsch voor FAS. Roos Haase van Stichting Warme Jjas heeft met sponsoring van het biermerk de documentaire kunnen maken. ‘Ik heb hier geen woorden voor’ zegt Roos ontroert na de vertoning.

‘‘Waardevol om een inkijkje te krijgen in het leven van kinderen met FAS”

Ook Koert van t’ Hof van bierbrouwer Grolsch is erg onder de indruk van de documentaire en de foto-expositie. ‘Heel waardevol’ noemt hij beide, het maakt mensen bewust hoe het leven van kinderen en hun omgeving eruit door FAS. Het biermerk wil zich blijvend inzetten voor FAS en voor preventie van alcoholconsumptie tijdens de zwangerschap. Natuurlijk was de middag niet alleen bloedserieus, maar vooral een viering van de première. We hebben deze unieke middag feestelijk afgesloten met een hapje en een biertje in de hand, natuurlijk wel alcoholvrij!

Nieuwsgierig geworden naar de documentaire? Bekijk hem hier!

Ook een FAS-expositie organiseren? Neem contact met ons op!

Foto: www.masterphoto.nl

X