Op weg naar volwassenheid

Het FAS-project geeft kinderen met het Foetaal Alcohol Syndroom een gezicht. Met FAS 2025 volgen we 5 kinderen van 2015 tot 2025. Hun verhalen zijn te volgen op vijf verschillende tijdlijnen. 

‘Soms lijkt het alsof duizend kleine kabouters in mijn hoofd stampen’ – Marcella

De eerste foto’s van Isiah stammen alweer uit 2009. Een prachtig jongetje met mooie lange haren die genoot van de aandacht van de camera. Hij woonde op dat moment nog bij zijn oma. Inmiddels is Isiah achttien, heeft hij korte haren, woont hij samen met zijn pleegbroertje Lorenzo bij tante Peggy. Als het aan Isiah ligt blijft hij nog lang wonen bij zijn tante. Maar is dat reeël? Kan hij ooit zelfstandig wonen? Hoe gaat hij om met zijn beperkingen? Welke dromen heeft hij? En komen deze dromen uit?

Op de tijdlijn van Isiah kun je zien hoe het nu met hem gaat of met MilaMarcellaLorenzo en Jasmijn. Hier vind je films, verhalen en foto’s van hen van de afgelopen tien jaar.

 

‘Later wil ik kapper worden. Gel smeren in de haren van de jongens en glitters in het haar van de meisjes.’ – Lorenzo

Ervaar de wereld door de ogen van de kinderen en vind samen met hen de weg naar volwassenheid. Reis mee met de kinderen en ontvang vijf keer per jaar gratis het FAS-kompas in je mailbox. Bekijk de voorgaande FAS-kompassen van MarcellaJasmijnIsiahLorenzo en Mila.

Ontdek de wereld van de kinderen

Reis mee met de kinderen en ontvang vijf keer per jaar gratis de nieuwsbrief het FAS-kompas in je mailbox. Bekijk de voorgaande FAS-kompassen van MarcellaJasmijnIsiahLorenzo en Mila.

X