FAS is niet te genezen, maar wel te voorkomen

Blauw golfje onder logo FAS-project

Het FAS-project wordt mogelijk gemaakt door fondsen en donaties. Al bijna tien jaar loopt dit project dankzij deze steun. Sommige fondsen en partners hebben het project vanaf het begint gesteund. Andere geven een eenmalige donatie. Aangezien de meeste fondsen een maximum aantal keer hanteren dat er een aanvraag gedaan kan worden, is het FAS-project op zoek naar nieuwe fondsen/donateurs om de komende jaren ons werk te kunnen voortzetten.

Wilt u het FAS-project ondersteunen zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor deze kwetsbare doelgroep?  We kunnen uitstekende referenties van betrokkenen en fondsen overleggen. Elk jaar doen wij een impactmeting om de resultaten van de activiteiten te meten. Een onafhankelijk accountant voert elk jaar een controle uit op inkomsten en uitgaven. Alles is uiteraard op aanvraag in te zien.

Voor meer informatie, neem contact op met het FAS-project via info@fasproject.nl. Of laat een donatie achter via onderstaande scherm. Het bedrag komt rechtstreeks ten goede aan de projecten die we opzetten voor deze groep.

Bedrag

Blauw golfje onder logo FAS-project
X